سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرکه عاشق شود و [عشق خود را] پنهان دارد و پاکدامنی ورزد، خداوند، او را بیامرزد و به بهشت درآورد. [رسول خدا صلی الله علیه و آله]

مطالب دین و زندگی کلاس دوم حسابداری 104

 

موضوع :    مشکل مطالعه و خیال پردازی   

منبع : www.iran.com

تهیه کننده : حسین شاهپوری

 

برای مطالعه درسهایم با مشکلات زیادی روبرو هستم, از جمله اینکه من بسیار خیالاتی هستم و متأسفانه فرصت‌های زیادی را به خاطر این مشکل بزرگ از دست داده ام, با اینکه بارها خواسته‌ام این عادت را از خودم دور کنم اما موفق نشده‌ام و هر چه تصمیم می‌گیرم فایده‌ای ندارد، متاسفانه تا وارد اتاق می‌شوم، مثل این است که وارد دنیای رؤیاهایم می‌شوم و درس و کتاب را رها می‌کنم. دیگر عاجزم و نمی‌دانم چه کنم؟

قبل از هرچیز بهتر است به این موضوع توجه داشته باشید که خیالبافی و رؤیایی فکر کردن، خاص همسن و سالهای شما است معمولاً افرادی که به این سن می رسند، چون از یک مرحله سنی وارد مرحله ای دیگر از رشد و در واقع وارد دوره دیگر از زندگی می شوند, خودبه خود تغییر و تحولاتی نیز در آنها ایجاد می شود, که ما نمی خوا هیم وارد این بحث شویم.و فقط به این نکته اشاره می کنیم که مشکل شما آن چنان هم که فکرمی کنید بزرگ نیست. ممکن است برای مبارزه با این عادت تلاش کرده باشید, اما راه درست را نرفته اید, زیرا برای ترک یک عادت نامطلوب, قطعاً باید یک عادت خوب را جایگزین کنید تادوباره به سراغ آن عادت نروید.حتماً می پرسید: چگونه این کار عملی است؟خوب توجه کنید تا برای شما توضیح دهیم:

قبل از هر چیز از خودتان بپرسید که چرا می خواهید درس بخوانید,چرا کتابی که دردستان است را انتخاب کرده اید؟ هدف شما از مطالعه چیست؟ و...وقتی برای این گونه سؤالها پاسخی پیدا کردید مسلماً انگیزه شما برای مطالعه بیشتر می شود و وقتی انگیزه شما برانگیخته شد, علاقه مند می شوید تا برای مطالعه بیشتر تلاش کنید. اکنون که تصمیم گرفتید و مصمم شدید, انجام یکسری از امور لازم می شود مثلاً با توجه به حجم کتابها, زمان و توانایی فکری و جسمی خود برنامه ریزی کنید. مرحله بعد این است که, اگر فکر می کنید اتاق مطالعه شما باعث خیالبافی می شود,علت آن را جویا شوید و تمامی شرایط محیطی را از جمله, میز و صندلی مطالعه, نور, دما, سروصدا و…. را کنترل کنید. در صورت لزوم اتاق مطالعه تان را عوض کنید ویا برای مطالعه به یک کتابخانه نزدیک منزل یا مدرسه تان مراجعه کنید. در مواردی که احساس می کنید خیالبافی دوباره به سراغ شما می آید سعی کنید بفهمید بیشتر چه چیزی ذهن شما را مشغول می کند و موضوع مورد نظر را در جایی ثبت کنید وبه خود بگویید که بعد از مطالعه و وقت آزاد به آن خواهم پرداخت.پرداخت.




غلامعباس قنبری ::: چهارشنبه 85/11/4::: ساعت 12:10 عصر

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ


>> بازدیدهای وبلاگ <<
بازدید امروز: 0


بازدید دیروز: 0


کل بازدید :10080
 
 >>اوقات شرعی <<
 
>> درباره خودم<<
 
>>آرشیو شده ها<<
 
 
>>اشتراک در خبرنامه<<
 
 
>>طراح قالب<<